[Τι είναι το Trademark Hoop;]


Στο Trademark Hoop ασχολούμαστε αποκλειστικά με υποθέσεις εμπορικού σήματος (trademark). Αυτό για τον εξής απλό λόγο: όταν μιλάμε για εξειδίκευση θέλουμε να το εννοούμε.

Από την αρχή μέχρι το τέλος, με την υποθεσή σας ασχολείται εξειδικευμένος δικηγόρος στα εμπορικά σήματα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν ολόκληρο το φάσμα του εμπορικού σήματος. Είμαστε δίπλα σας τόσο κατά την καταχώριση, όσο και μετά από αυτή, σε αμυντικές αλλά και επιθετικές ενέργειες, για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του εμπορικού σας σήματος.

Εστιάζοντας αποκλειστικά σε αυτό το αντικείμενο, έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις πλέον εξειδικευμένες στην Ελλάδα υπηρεσίες αναφορικά με την καταχώριση της ένδειξής σας σε Μητρώα Σημάτων (εθνικό, της Ε.Ε. ή και διεθνές σε κατ' ιδίαν Κράτη) ώστε να έχετε πλέον δικαίωμα σε "εμπορικό σήμα" (σημαντική σημείωση: μόνο μετά την καταχώριση κάνουμε λόγο για εμπορικό σήμα - πριν από την καταχώριση πρόκειται για διακριτικό γνώρισμα - δείτε περισσότερα εδώ). 

Παράλληλα όμως, ως πρότυπο hub της Δικηγορικής Εταιρείας Ψαράκης & Κεφαλάς φέρνουμε σε πέρας επιτυχώς υποθέσεις εμπορικών σημάτων και σε δικαστηριακό επίπεδο. 

Η έντονη εξειδίκευση και τεχνογνωσία τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά παροχής υπηρεσιών που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα. 

Στην ενότητα με τις συχνότερες ερωτήσεις (FAQ) θα βρείτε τους λόγους για τους οποίους στις υποθέσεις εμπορικού σήματος ισχύει η αρχή "καλύτερα να επενδύεις στην αρχή παρά να ξοδεύεις στη συνέχεια". Η αρχή αυτή συνοψίζει την εμπειρία των εντολέων μας όταν κατόπιν δήλωσης κατάθεσης σήματος, χωρίς να έχει προηγηθεί η δέουσα μελέτη, απευθύνονται σε εμάς: είτε για την άμυνα σε επιθετικές τακτικές τρίτων είτε για την καταχώριση ενός νέου σήματος. 

Αυτή τη φορά, όμως, κατόπιν της σωστής και απαραίτητης μελέτης.

0 Σχόλια